Csillámfestés fesztiválra, menyasszonynak, kismamának, fotózásra... sok képpel illusztrálva
Csillámfestés natúr vagy színes árnyalatokban

Amint láthatod a július a csillogásról szól nálam.... A csillámot nem tudom megunni és napokig beszélgethetnénk róla, ha szeretnéd... :D Nem tudom honnan van ez a mániám... de én szeretem és nem bánom. Úgy érzem pozitívan hat rám, és a csillogás, a fény emeli az ember rezgését is, biztos vagyok benne! 

A sminkben már mutattam neked múlt héten sok variációt, csillámmal és anélkül is, hogyan tudsz pompázni egy fesztiválon, hogy kitűnj a tömegből. Most jöjjön a csillámfestés testen is, hogyan tudod kiegészíteni, feldobni a teljes megjelenésed az igazi fesztiváli hangulat érdekében!

 

_dsc3972_2_1.jpg

 

Az első fotón egy mellkasra helyezett, csillogó kövekből kirakott, felragasztott motívumot láthatsz, ezüs csillámmal díszítve. Fesztiválra tökéletes kiegészítője lehet egy kivágott felsőnek vagy csőtoppnak.

A következő képen pedig igazi fesztiválos hangulatot hoztunk el neked, ahol mind a hárman saját stílusunknak megfelelően olyan ruhadarabokba öltöztünk, amit szívesen viselnénk egy fesztiválon. A haj és a smink ehhez igazodik mindenki esetében. 

 

_dsc4001_1_1.jpg

 

Itt mutatom közelebbről egyik barátnőm sminkjét és csillámfestését a mellkasán. A sminkjében a kék dominált a barna szeméhez. Múlt héten is érzékeltettem már a fesztivál sminkes cikkemben, hogy ez a két szín milyen jól mutat együtt. Itt most nem ezt akarom szemléltetni, hanem a csillámfestét, amiben a kék és ezüst kombinációja egészíti ki a ruházatot és sminket. A csillám a fonott, igazi fesztiválos hajban is megjelenik, teljessé téve az összképet. 

Napsütésben csodálatosan csillogott a szem mellé felvitt csillám is és a mellkas is. 

 

_dsc3933_1_2.jpg

 

A lenti képen pedig egy rúdtánc fotózáshoz készült az alábbi csillámfestés és smink. A lila szín dominál a sminkben, ahol szintén megjelenik egy kis csillám. Viszont a mellkason inkább nagyobb darabos, színjátszós glittereket ragasztottunk. 

 

dsc_0338.JPG

 

Amint látod, egy csillámfestés készülhet esküvői kiegészítőként is! A csillogós szemsmink mellé egy visszafogott, elegáns ékszert is festhetünk a menyasszonynak. Természetesen olyat, ami passzol a sminkjéhez. Az ékszerben olyan csillámport is használtam, ami a szemhéjon is megjelenik. Így lesz csodálatosan harmónikus a menyasszony megjelenése. A festés készülhet nyakláncként, kesztyűként, de tehetjük vállra, hátra, bokára is kiegészítőként. A lényeg, hogy az adott alany személyiségéhez igazítsuk és abban ő jól érezze magát. Aki szereti a csillámot, az az esküvőjén is szívesen viseli! Ebben az esetben a natúr színeket használjuk leginkább, fehér, arany ezüst... de előkerülhet a rózsaszín, a barack, barna árnyalatai is.

 

img_20190429_180747_1.jpg

 

Esküvőn kívül bálon is előszeretettel használják a hölgyek. Akár bálazó leányként, akár vendégként is csodaszép, különleges és egyedi ékszerünk lesz. Tuti nem jön szembe velünk ugyanaz a nyakék az adott eseményen. Nem feltétlen kell teljes nyakláncnak lenni. Az alsó képen látható festés a hölgy felsőjéhez igazodik, egy virágmotívum jelenik meg a mellkason nyaklánc helyett. Itt a sminkbe viszont nem tettem csillámot, csak ezüst fényes szín, lila és kis bordós-rózsaszín adta a harmónikus megjelenést számunkra.

 

img_20200207_190846.jpg

 

És végül nézd meg ezt a festést! Hallottál már kismama pocakfestésről? Nagyon jól néz ki és szuper egy kismama fotózáshoz is! Itt egy mandala festés készült. A mintához az alapot is én készítettem és az egész festés. Hát másfél óra kellett hozzá ahogy emlékszem. Bár használtunk is jónéhány színt hozzá és tartósra készítettem. Ez a minta akár 7-14 napon át is a hasadon pompázik, ha vigyázol rá és szeretnéd, hogy napokig csillogjon. A ragasztó nem veszélyes se a babára, se a bőrödnek. Csak nehezen kopik le. Viszont el lehet készíteni lemoshatóra is, ha az ember úgy szeretné. Itt a kismama festése a szülés előtt néhány nappal készült.... így feleslegesen készítettem tartósra.... :D

 

screenshot_20200715_211617_com_facebook_orca_1.jpg

 

 

Ha kedvet kaptál egy kis csillámot beszerezni, akkor a múlt vasárnapi cikkemben kuponkódot találsz, hogy kedvezményesen hozzájuss a www.csillamvilag.hu oldalon!

Kuponkód csak neked, kedves Olvasóm! ;)

A bejegyzés trackback címe:

https://minden-ami-smink.blog.hu/api/trackback/id/tr5116586328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Sziasztok! Alíz vagyok, megszállott sminkes! Kreatív, színes és őrült vagyok.

Friss topikok

">

Messenger

süti beállítások módosítása