Heti témák

Sziasztok!

Ebben a bejegyzésben összefoglalom nektek, hogy milyen rendszerességgel és milyen témában fognak a cikkek megjelenni.

Változtak a cikkmegjelenési napok! Csütörtökre módosult összevonva a kedd és péntek. A vasárnapi interjúnap maradt! Így heti 2 nap jövök az előző, lejjebb írt napok helyett!!

 

Heti 3 alkalommal, kedd, péntek és vasárnap délelőttönként lesznek mindig a blognapjaim:

Keddenként: Változó témájú bejegyzések lesznek, ezen a napon rugalmasan szeretnék hol smiktermékekről, hol sminkekről írni, sztorizgatni... és ki tudja még miről. Olyan dolgokról is, amiket érdekesnek találok a hétköznapjaim során.

Péntekenként: Sorozatnap. Ezen a napon mindig folytatom az adott sorozat következő részét, mint pl. első ilyen a "Mit ne kérj a sminkestől" című sorozat. Mindig jövök majd újabb témájú izgalmas sorozatokkal. Ahogy tőlem megszokhattátok, őszintén és lehet kicsit nyersen.... Nem, nem fogok mellébeszélni! ;)

Vasárnaponként: Interjúnap. Interjúk szépségipari szakemberekkel és olyan kreatív magyarokkal, akik valamilyen formában a színekkel, kreativitással kerülnek fontos kapcsolatba munkájuk során. Igazán csajos dolgok, szépségápolás, trükkök, sztorik, érdekes életutak és ki tudja még mi minden kerül majd terítékre.

Külön részben találod a külföldön élő magyarokkal készített interjúkat.

Érdemes lesz figyelni ezeket a napokat, iratkozz fel a blog.hu-n követőnek és mindig kapsz értesítést az új posztjaimról!

uj_logo.png

A bejegyzés trackback címe:

https://minden-ami-smink.blog.hu/api/trackback/id/tr5116485438

Sziasztok! Alíz vagyok, megszállott sminkes! Kreatív, színes és őrült vagyok.

Friss topikok

">

Messenger

süti beállítások módosítása