Mit ne kérj a sminkestől 4. rész
Ne titkolózz milyen alkalomra kéred a sminket!

Folytassuk ezt a sorozatot a 4. résszel, mi okoz még nehézséget a sminkes és vendég kommunikációjában vagy annak hiányában.

Ne kérd, hogy ne kelljen elárulnod hová is mész a sminkben! Ne titkolózz előtte azzal az alkalommal kapcsolatban, amire a smink készül. Ez a te érdeked, nem az övé! Ne kérd, hogy úgy készítsen el egy sminket, hogy szegény azt sem tudjam hova mész benne, milyen körülmények lesznek ott.... mert ha mégis ezt teszed, bizony te fogod kellemetlenül érezni magad, hogy a sminked túl sok vagy túl kevés vagy teljesen más stílusú, mint azt szeretted volna.

Gondolj bele egy menyasszonynak mennyi apró részletre figyelni szükséges az esküvőjével kapcsolatban. Ha neki nincs ehhez kedve, ideje vagy nem ért hozzá, akkor természetesen egy rendezvényszervező segítségét veszi igénybe. No most nem is ez a kérdés.. de ebből is látszik, hogy egy esküvő rengeteg mindenből áll össze.

Ha te szeretnél egy olyan sminket az esküvődre, amit fotós is megörökít, és királynőnek szeretnéd érezni magad a nagy napodon (ami természetes nyugi, hisz minden nő így vélekedik ezen a napon), akkor sminkessel fogod elkészíttetni a menyasszonyi sminked. Tökéletes gondolat, hisz azért vagyunk mi sminkesek, hogy olyan sminket készítsünk neked, ami tartós, amiben még gyönyörűbbnek érzed magad, mint a hétköznapjaidban és ami nagyon fontos: HARMÓNIÁBAN VAN VELED ÉS AZ ÖSSZES ESKÜVŐI KIEGÉSZÍTŐVEL. Tehát kérlek ne a sminkes előtt akarj elhallgatni ezzel kapcsolatban semmit se! Ne titkolózz! Ő nem az az ember, aki majd kikotyogja mindenkinek! Hidd el, nem azért kérdezget, hogy elpletykálja a következő bevásárlásánál a kisboltban.

 

uj.JPG

 

Sőt azért szeretne minden apró részletet tudni, mert ennek függvényében fogja tudni elkészíteni a hozzád és esküvődhöz legjobban passzoló sminket. Minden nagyon fontos tényleg! A ruha színétől, a virágcsokrodtól kezdve az esküvő helyszínéig, a lagzi nagyságáig minden apró részlet!

Volt olyan "menyasszonyom", aki csak két tanús esküvőre készült. Ennyit árult el nekem a sminkelés elején. Ennek ellenére mégis sminkest fogadott, mert mégis csak az ,,Ő NAGY NAPJA" volt ez, függetlenül attól, hogy mennyien vannak jelen. Ahogy igyekeztem megtudni az alapozás közben azért mégis néhány részletet - hisz olyan nincs, hogy nincsenek részletek, ruha mindig van, virág is mindig van, cipőd is, a vőlegényed ruha színe is fontos.... stb.stb... - közben kiderült, hogy végül is ők a párjával fotózásra is mennek az esküvő után, egy kreatív vagányabb fotózásra... Huhh, itt azért jött az infarktus, hogy de hát ez miért titok? Hát ezt én miért nem tudhatom? Mert akkor találkoztunk először? De hát mégis rám bízta magát ÉLETE EGYIK LEGFONTOSABB NAPJÁN! Akkor csak van valami bizalma felém... Viszont ez esetben igen is árulja el minden kedves vendég az összes fontos részletet a sminkesének, ha már bízik benne valamilyen szinten! Mivel ez az aprónak tűnő momentum, hogy profi fotók is születnek majd a munkámról, más fajta sminkelést igényel részemről! Aki volt már fotózáson, az tudja, hogy ha nagyon kevés smink van rajta, akkor a fotón úgy fog látszódni, hogy nincs rajta semmi. Tehát a fotózáshoz MUSZÁJ egy kicsit erősebb sminket feltenni, ha azt szeretnéd, hogy látszódjon, hogy van rajtad smink!!! Ez tény, nem tudunk mit tenni ellene! Vagy lehet filterezni a fotókat, de annak meg mi értelme?

Tehát infartktus után azért én is erősebbre és élénkebb színűre készítettem el azt a menyasszonyi sminket, mint azt előre terveztem. A végeredmény nagyon tetszett a menyasszonynak és így mindenki elégedetten és boldogan zárta a napot!

Abba már bele se gondoljunk, hogy milyen fotók születtek volna, ha nem derül ki menet közben, hogy fotózás is lesz az esküvő után.... azt hiszem én lettem volna a legrosszabb sminkesnek tilulálva, hogy milyen béna sminket készítettem a nagy napra, ami egyáltalán nem látszik a fotón és hogy ő ezért fizetett is.... :D Na és ha belegondolsz, akkor tényleg ezért lehetne bárki is elégedetlen a végeredménnyel?

A bejegyzés trackback címe:

https://minden-ami-smink.blog.hu/api/trackback/id/tr2316490022

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Sziasztok! Alíz vagyok, megszállott sminkes! Kreatív, színes és őrült vagyok.

Friss topikok

">

Messenger

süti beállítások módosítása