Mit ne kérj a sminkestől 2. rész
Ne húzd ki a gyufát!

Az első részben olvashattátok, hogy bizonyos kor felett nem érdemes extrém sminket használnunk. Ha nem tudjátok miért, akkor katt az első részre!

A mai témánk, hogy mivel ne húzd ki a gyufát már a sminkelés kezdetekor. Nos szerintetek mi lesz az? 

 

barbie-szem.jpg

A kép forrása: vous.hu

Az odaáig oké, hogy valamennyi smink van rajtad, amikor a sminkeshez mész, mert utcára feldobtál egy kis natúr makeup-ot. Viszont meg se próbáld azt kérni, hogy az általad felvitt termékekre húzzon rá egy másik sminket a szakember, mert ettől a kéréstől a világból is kiszaladna...MIIIIIII? HOGY A SPIRÁLRA kezdjek el sminkelni??? Ez komoly? Eszedbe ne jusson! Örülj, ha a kérdés után még egyáltalán lesz kedve megcsinálni neked a sminket!!!

És ezek után ugye még te sértődsz meg, hogy lemosatta veled a szépen kidolgozott kis pillákat... Könyörgöm, gondolkozz már egy kicsit! A szemhéjadon port használunk általában, ami szóródik. Én elhiszem, hogy te nagyon ritkán használsz magadon ilyen terméket, és nem tudod mi a sminkelés menete, de akkor inkább kérdezz előre! Ha már azon tudsz gondolkozni, hogy megcsinálod magadnak azt az óriási pillát, mert azt csak te tudod olyanra, akkor azon is tudnál gondolkodni, hogy ha por kerül a szemedre, akkor az ugyan szóródni fog egy picit, mielőtt fixálva lenne. Nem, nem csak az arcodra, hanem a szépen kidolgozott pilládra is! Ami tompítani fog a szép fekete színén, és kb. az egész spirálozásnak semmi értelme nem volt, mert amúgy is kezdhetjük újra az egészet... arról nem beszélve, hogy attól nem fogok tudni normálisan dolgozni, hogy ott a fél kiló festék már a pillákon.

 

img_20210329_082126.jpg

 

Ha csak te tudod elkészíteni a pilláidat olyanra, amilyenre szeretnéd, akkor hozd magaddal az ehhez szükséges eszközeidet és megcsinálod magadnak a sminkelés végén! Ezzel semmi baj nincs! Ezt a sminkes is megérti, hiszen a saját pillánkat sokkal könnyebb nyitott szemmel szép ívesre megcsinálnunk, olyanra, amilyenre mindenki magának szereti. Ezeket a lépéseket mindig lehet előre tisztázni! Merj kérdezni és légy kommunikatív a témában, hisz rólad van szó!

Ja és még egy apró megjegyzés: ha a szemed érzékeny és tudod, hogy csak és kizárólag 1 fajta sminklemosó vagy törlőkendő jó a szemedhez, bőrödhöz, akkor kérlek legyél annyira körültekintő, hogy magaddal viszed ezt a terméket a sminkeshez. Hidd el ez főleg a te érdeked, hisz te fogod utána kellemetlenül érezni magad, hogy valamiből törölni kell (lásd pl spirál) és más fajta termékkel lesz eltávolítva a bőrödről, mint ami neked való. Gondolkodj! Ne pedig hisztizz utána!

Szerintem nem olyan nagy kérés ez és, ha te is tiszteled a szakembert annyira, hogy megbeszélj vele mindent előre, akkor ő is kedvesen és segítőkészen fog hozzád állni. ;) 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://minden-ami-smink.blog.hu/api/trackback/id/tr7516483506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Sziasztok! Alíz vagyok, megszállott sminkes! Kreatív, színes és őrült vagyok.

Friss topikok

">

Messenger

süti beállítások módosítása